16. 2. 10

Ljud pa mile cvetke pa žoga v glavo...

Predlog novega družinskega zakonika-thumb up! Poštena nadgradnja prejšnjega, 30let starega zakona, bo upajmo sprejeta čimprej, čeprav nekateri po sprejetju gorzijo celo z referendumom...ti šment!

Ko smo že pri grozečih, pa cvetkam, kot so zala Ljudmilčica, nov predlog ni po okusu. Saj ni v skladu z moralno nespornimi, čistimi, neoporečnimi in narodablagodejnimi rkc načeli. Verjamem predraga, da to ni v skladu z vašimi načeli, a kaj ko smo ljudje zgolj del narave, katerega del pa pa istospolno partnerstvo je, že vse od njenega samega izvora. Pah, kaj pa ti znanstveniki pravzaprav vedo, kdo bi jih rabil, ko pa imamo škofe in nuncije, ki posedujejo znanje, in resnico, ki je seveda zgolj in edinole ena! In enačenje homoseksualnosti z bihemijo ali celo zoofilijo, kot so to zapisali veliki pisci revije Ognjišče - strokovni članek!, je odraz dotične odprtosti, sprejemanja vseh bližnjih, ponudb topline in zavetja, sprejemanja in še bi lahko širokoustil na njihov račun.

Je bil pa ta vikend zagotov tud zanimiv iz še enga, za ljubitelje tehnike ali nogometa všečnega vidika, saj so v deželi tam zgoraj, Angliji, prvič predvajali nogometno tekmo v 3D različici... ''It's a moment of television history ... You'll see every shot, every tackle and every save in a way you've never seen before. I'm sure it will revolutionise the way we watch live sports.''

Ni se pa našu noben junak (vsaj na upload video kanalih ga ni blo zaznat), ki bi posnel prve odzive gledalcev, ki so gledal tekmo v teh relativno revolucionalnih spektrih. Škoda. PS: vragci so z lahkoto pometl sred Londona, ho ho in še ha.

Ni komentarjev:

Objavite komentar