12. 9. 11

Kontinuiteta vs. Kvaliteta oz. Naj stvari so tri!

Nakladaški naslov je plod poskusa včerajšnjega veleumnega razmišljanja kako spisati post o kontinuiteti pisanja, ki pa kar ni in ni šel iz glave. Danes je boljši dan. Kontinuitete nimam, naj bo tokrat v ospredju vsaj kvaliteta.
Že kar nekaj časa opevan dogodek o katerem bodo stekle naslednje besede, je od svoje krstne fizične uprizoritve sedaj pa resnično oddaljen zgolj še vzdihljaj ali dva. NEVERMIND: 20 let, se bo zgodil 24. septembra na letnem vrtu Gale hale v organizaciji frišne ekipe Specialka. Opis dogodka je bolj ali manj znan; kulten bend si zasluži kvalitetno reinkarnacijo. Ta se bo zgodila v uprizoritvi 13. bendov slovenske glasbene scene. Ampak, kot je dejal že guru slovenskega popevkarstva Jan Plestenjak "naj stvari so tri", te modrosti ni zanemarila tudi ekipa Specialke. Zatorej event sestoji iz treh delov, ki tvorijo celoto Nirvaninega večera v Gali Hali:


- PRED DOGODKOM (17:00): Okrogla miza na temo Nirvane, ki jo bo vodil glasbeni urednik Radia Študent Luka Zagoričnik


- PO DOGODKU: Poslušalnica 69 (50 albumov po izboru Kurta Cobaina - ta je namreč 50 svojih najljubših zapisal v dnevnik + ekstra 19) 


Karte se že lep čas prodajajo po ceni 10 bruselskih v:
- Gali Hali (na vseh eventih)
- Lepi Žogi (lokal v neposredni bližini Hale Tivoli, nasproti čez cesto čevapđinice Keršič)
- Drugi pomoči (pri Polikliniki)
- pri meni osebno (kontakt: blazek86@gmail.com ali pa kr v comment spodaj)

Lahko pa si drzen/a in si z malo sreče priigraš svojo vstopnico za dogodek v nagradni igri, ki poteka na Šouviziji, prispevek kako do zastonjske vstopnice pa spodaj.

 
Sem še kaj pozabil? Aha, event dogodka in še bolj izčrpne informacije se nahjajo na tem spletnem mestu. Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar